Ontdek alle campagnes

Dutch CF Run 2022 - Team Sefa

Wij lopen mee met de Dutch CF Run....samen met stichting TAAI rennen wij CF de wereld uit!

Dutch CF Run 2022 - Lopers

Zondag 25 september doen wij mee met met de derde editie van de Dutch CF Run!

Dutch CF Run 2022 - Vrijwilligers

Zondag 25 september helpen wij mee met met de derde editie van de Dutch CF Run!

Dutch CF Run 2022 - Team PronkGroep

Dutch CF Run 2022 - Team Chez Jan

Bas - Iron Man Zweden

Dit jaar doe ik mee met de Iron Man Zweden triatlon... en wil daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting TAAI.

Dutch CF Run 2022 - Team Een Veilig Gevoel

Dutch CF Run 2022 - Team Top Fit

TEAM TOP FIT: eigenlijk helemaal niet fit, maar wel gemotiveerd om CF de wereld uit te rennen!

Dutch CF Run - Team Boys will be Boys

Ontdek meer

Thumbnail

Omarm ook jij Stichting TAAI?

Kom in actie

Ambassadeurs Stichting TAAI