Sportief voor TAAI

Wij zijn Ruben, Britt, Esmée en Juliëtte van evenementenbureau Stuvents. Voor de Minor Evenementmanagement aan de HAN mogen wij een evenement organiseren voor Stichting TAAI. Wij willen daar natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen, dit gaan we doen door dit najaar (exacte datum volgt nog) een sponsorloop te organiseren. Sportief bezig zijn heeft namelijk een positieve bijdrage voor mensen die taaislijmziekte hebben, zo werkt het positief op het ziekteproces, de levensduur en de kwaliteit van leven.

Wij hebben in samenwerking met Stichting TAAI ook een eigen donatie-pagina gestart, op deze manier is de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan ons event nog makkelijker, helpen jullie ons mee?

€ 965 opgehaald van de € 5.000

€ 965 opgehaald van de € 5.000
Deelnemer Sportief voor TAAI

Sportief voor TAAI

Sportief voor TAAI.... help je ons mee?