Dutch CF Run - Team Boys will be Boys

Zondag 25 september lopen wij  mee met de Dutch CF Run....samen met stichting TAAI rennen wij CF de wereld uit!

Alle lopers hebben de mogelijkheid om een eigen sponsorpagina te hebben, individueel of met hun team. Dit is een super gebruiksvriendelijke digitale donatie-pagina via ons eigen TAAI-platform waarop iedereen een donatie kan doen en een persoonlijke boodschap achter kan laten. Mogen we op jullie steun rekenen?

€ 3.066 opgehaald van de € 1.000

€ 3.066 opgehaald van de € 3.000