Dutch CF Run 2022 - Team Erasmus MC

Ook het Erasmus MC doet dit jaar natuurlijk weer mee met een team van longartsen, diëtiste, researchmedewerkers en fysiotherapie. Longartsen en kinderlongartsen zijn natuurlijk vertegenwoordigd, net als alle disciplines binnen de longgeneeskunde van infectieziekten tot oncologie tot longtransplantatie,  omdat CF een slopende ziekte is die ons allemaal aan het hart gaat. We rekenen op jullie bijdrages aan onderzoek om CF de wereld uit te helpen. Alvast heel veel dank voor jullie support!

Veel dank! Tjeerd, Hettie, Robin, Marian, Bas, Daan, Elmi, Martijn, Marleen

€ 1.250 opgehaald van de € 1.000

€ 1.250 opgehaald van de € 1.000
Deelnemer Dutch CF Run 2022 - Team Erasmus MC

Dutch CF Run 2022 - Team Erasmus MC

Zondag 25 september lopen wij met een team van het Erasmus MC de Dutch CF Run....samen met stichting TAAI rennen wij CF de wereld uit!