Dutch CF Run 2022 - Lopers

Zondag 25 september doen wij mee met met de derde editie van de Dutch CF Run!

Alle lopers hebben de mogelijkheid om een eigen sponsorpagina te hebben, individueel of met hun team. Dit is een super gebruiksvriendelijke digitale donatie-pagina via het TAAI-platform waarop iedereen een donatie kan doen en een persoonlijke boodschap achter kan laten. Mogen we op jullie steun rekenen?

Heel veel dank!

€ 7.299 opgehaald van de € 1.000

€ 3.000 opgehaald van de € 3.000
Deelnemer Dutch CF Run 2022 - KLM voor Lotte

Dutch CF Run 2022 - KLM voor Lotte

€ 60 opgehaald van de € 250
Deelnemer Evelien Hennevelt

Evelien Hennevelt

Zondag 25 september loop ik mee met de Dutch CF Run....samen met stichting TAAI rennen wij CF de wereld uit!

€ 0 opgehaald van de € 250
Deelnemer Nicolette Leeflang